Hae Farmasian rahaston hoitokuntaan

31.10.2012

Hae Farmasian rahaston hoitokuntaan

Helsingin yliopiston rahastoihin kuuluu noin 180 lahjoitusvaroihin perustuvaa nimikkorahastoa. Osa näistä nimikkorahastoista on järjestetty kahdeksan tieteenalakohtaisen rahaston alle. Farmasian tiedekunnan varainhankinnan aktivoitumisen myötä on tullut ajankohtaiseksi perustaa lääketieteen rahastosta erillinen farmasian rahasto. Farmasian rahastoon siirretään kaksi aiemmin lääketieteen rahastoon kuulunutta farmasiaa tukevaa nimikkorahastoa. Lisäksi erillisillä päätöksillä rahaston yhteyteen perustetaan kaksi uutta nimikkorahastoa.

Farmasian tiedekunta on esittänyt jäseniä farmasian rahaston hoitokuntaan. Hoitokuntaa täydennetään yhdellä opiskelijaedustajalla Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan esityksestä. Hoitokuntaan etsitään nyt yhtä opiskelijajäsentä toimikaudeksi 11/2012-8/2014. HYYn hallitus tekee opiskelijajäsenestä esityksen rehtorille.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallitukselle osoitetut, perustellut hakemukset tulee toimittaa keskiviikkoon 7.11.2012 klo 12.00 mennessä HYYn keskustoimistoon (Mannerheimintie 5 A, 2. krs, 00100 Hki) tai sähköpostitse osoitteeseen halloped-haku(ät)hyy.fi. Ylioppilaskunta toivoo hakijoiksi eri sukupuolten edustajia. Lisätietoja rahastoista: www.helsinki.fi/rahastot. Lisätietoja paikoista antaa asiantuntija (korkeakoulupolitiikka ja yliopistohallinto) Janne Lardot, p. 050 543 8460, janne.lardot(ät)hyy.fi.