Hae HYYn jatkuvuustoimikuntaan!

23.02.2015

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on päättänyt vakiintuneen tavan mukaisesti perustaa jatkuvuustoimikunnan vuodelle 2015. Jatkuvuustoimikuntaan voivat hakea kaikki ylioppilaskunnan entiset ja nykyiset jäsenet. Toimikunnan toimikausi kestää vuoden, ja ensimmäinen tapaaminen pidetään 13.3. klo 15.30.

Jatkuvuustoimikunnan tehtäviä ovat:
1. ylioppilaskunnan henkisen ja aatteellisen pääoman varjeleminen ja kehittäminen
2. ylioppilaskunnan toimijoiden tukeminen ja jatkuvuuden edistäminen
3. hyvän hallintotavan ja organisaation kehittämisen tukeminen
4. HYYn hallituksen tukeminen.

Jatkuvuustoimikunnan puheenjohtajana toimii ylioppilaskunnan toinen varapuheenjohtaja Sami Heistaro, ja jäsenet nimittää hallitus. Toimikunnan tärkeimpiä tehtäviä vuonna 2015 on erityisesti hallituksen ja sen yksittäisten jäsenten toiminnan tukeminen sekä laajemman alumniverkoston kokoaminen. Jatkuvuustoimikunta järjestää vuoden aikana tapaamisia hallituksen toivomista aiheista, ja jatkuvuustoimikunnan jäsenet voivat myös tarjota henkilökohtaista mentorointia hallituslaisille.

Jatkuvuustoimikunnan valinnassa kiinnitetään erityistä huomiota laajaan eri tieteenalojen, taustayhteisöjen ja kokemuksen kirjoon. Jatkuvuustoimikunnan jäsenet voivat olla esimerkiksi vanhempia aktiivitoimijoita tai jo aktiivisen toiminnan jättäneitä. Jäsenet eivät voi olla edustajistoryhmien aktiivisia jäseniä.

Hallitus painottaa seuraavia kriteerejä arvioidessaan hakijoita:
- ylioppilaskunnan toiminnan monipuolinen ja omakohtainen tunteminen
- näkemys yliopiston ja ylioppilaskunnan toimintaympäristöstä ja sen kehittämisestä
- opiskelijatoiminnan jälkeinen ura
- kyky arvioida ja punnita erilaisia näkemyksiä puolueettomasti
- muut erityiset ansiot

Haku on avoinna 2.3.2015 kello 14.00 asti. Lisätietoja asiasta antaa hallituksen puheenjohtaja Mari Kyllönen. Hallitukselle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan sähköpostitse otsikolla "Hakemus jatkuvuustoimikuntaan" osoitteeseen kirjaamo@hyy.fi. Toivomme hakemuksesta ilmenevän, milloin ja millaisissa tehtävissä hakija ylioppilaskunnassa toiminut, sekä aiheet, joista hakija voi alustaa tapaamisissa tai mentoroida hallituslaisia.

Puheenjohtaja Mari Kyllönen
Sähköposti: mari.kyllonen@hyy.fi