Hae liikuntatuutoriksi!

12.04.2016

Innostaako liikkuminen sinua ja haluatko innostaa fuksitkin liikkumaan? Hae liikuntatuutoriksi nyt!

Liikuntatuutoroinnin tarkoituksena on tutustuttaa fukseja opiskelijaliikuntaan – niin UniSportin monipuoliseen tarjontaan kuin omatoimisiin liikuntamahdollisuuksiin. Tuutoroinnin tavoitteena on innostaa fuksit myös liikunnalliseen elämäntapaan opiskelukiireiden keskellä. Mitään vaatimuksia huippukunnosta tai valmentajakoulutuksesta liikuntatuutoreille ei ole. Riittää, että haluat tehdä uusien opiskelijoiden fuksisyksystä liikkuvampaa ja hauskempaa!

Liikuntatuutoreille järjestetään 10.5.2016 koulutusilta, jossa annetaan eväitä hyvien tapahtumien järjestämiseen ja suunnitteluun. Tilaisuudessa pääset tutustumaan myös muihin liikuntatuutoreihin, joiden kanssa voit tehdä yhteistyötä syksyn tapahtumia järjestäessä.

Tuutoroinnin yhteistyökumppanina on luonnollisesti myös UniSport, joka tarjoaa tuutoreille ilmaiseksi tiloja, ohjattuja vuoroja sekä mahdollisesti myös rahallista tukea muualla kuin UniSportin tiloissa tapahtuvaan liikuntaan. Ei ole väliä, järjestätkö jalkapalloa, hot joogaa vai kävelyretken; liikunta voi olla hyvin monenlaista liikuntaa.

Liikuntatuutoroinnista saa palkkioksi 6 kuukauden kausikortin UniSportille. Lisäksi järjestettyäsi 5 tapahtumaa ja raportoituasi kokemuksistasi, saat palkkioksi toiset kuusi kuukautta – yhteensä siis vuoden kausikortin Unisportille.

Liikuntatuutorilta vaaditaan:
•    motivaatiota toimia liikuntatuutorina
•    halua järjestää 5 liikunnallista tapahtumaa fukseille syksyllä 2016

Liikuntatuutorointiin ei ole esteenä:
•    jos toimit myös tavallisena tuutorina syksyllä 2016
•    jos sinulla on jo Unisportin kausikortti (palkkio lisätään kautesi perään!)

Hae liikuntatuutoriksi 29. huhtikuuta klo 12 mennessä tällä e-lomakkeella:

HYYn hallituksen liikuntatuutoroinnista vastaava jäsen Rasmus Olander (rasmus.olander@hyy.fi) vastaa mielellään kaikkiin asiaan liittyviin kysymyksiin.