Hae opiskelijaedustajaksi Ison Pyörän kandiohjelmien johtoryhmiin

12.02.2016

Hae opiskelijaedustajaksi Ison Pyörän kandiohjelmien johtoryhmiin

Ison Pyörän valmistelu on edennyt vaiheeseen, jossa uusien koulutusohjelmien sisältöjä aletaan suunnitella. Suunnittelusta vastaavat johtoryhmät, joihin yliopisto on pyytänyt ylioppilaskuntaa nimeämään opiskelijajäsenet. Jokaiseen ryhmään nimetään yksi varsinainen opiskelijajäsen sekä hänelle varajäsen. Varajäsenellä on johtoryhmän työskentelyssä läsnäolo-oikeus.

Haku avautuu 12.2. kandiohjelmien kaikkiin 32 johtoryhmään. Rehtori päätti kandiohjelmista 8.2. (Rehtorin päätös 15/2016) ja päätös sekä uudet kandiohjelmat löytyvät Flammasta.

Kandiohjelmien johtoryhmät koostuvat kolmikannan mukaan opiskelija-, opetus- ja keskiryhmän jäsenistä. Johtoryhmät aloittavat työskentelynsä viimeistään maaliskuun alussa ja työskentely jatkuu tiiviinä syksyyn 2016.

Ylioppilaskunnan hallitukselle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää viimeistään maanantaihin 22.2.2016 kello 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo(at)hyy.fi. Ylioppilaskunta toivoo hakijoiksi eri sukupuolten edustajia. Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija (yliopistohallinto ja korkeakoulupolitiikka) Janne Lardot, puh. 050-543 8460, sähköposti janne.lardot(at)hyy.fi.

Ylioppilaskunta nimeää opiskelijajäsenet myös maisteriohjelmien johtoryhmiin. Niistä käynnistetään erillinen haku myöhemmin.