Hae opiskelijaedustajaksi Ison Pyörän maisteriohjelmien johtoryhmiin

29.04.2016

Ison Pyörän valmistelu on edennyt vaiheeseen, jossa uusien koulutusohjelmien sisältöjä aletaan suunnitella. Suunnittelusta vastaavat johtoryhmät, joihin yliopisto on pyytänyt ylioppilaskuntaa nimeämään opiskelijajäsenet. Jokaiseen ryhmään nimetään yksi varsinainen opiskelijajäsen sekä hänelle varajäsen. Varajäsenellä on johtoryhmän työskentelyssä läsnäolo- ja puheoikeus. Aiemmat hakukierrokset koskivat kandiohjelmien johtoryhmiä. Nyt ylioppilaskunnan hallitus avaa haun maisteriohjelmien johtoryhmiin.

Maisteriohjelmien johtoryhmät koostuvat kolmikannan mukaan opiskelija-, opetus- ja keskiryhmän jäsenistä. Johtoryhmät aloittavat työskentelynsä kevään aikana ja työskentely jatkuu tiiviinä syksyyn 2016.

Seuraavista johtoryhmistä puuttuu vielä opiskelijaedustajia:

Kasvibiologian maisteriohjelma (varajäsen)
Russian Studies (varajäsen)
Politiikan ja viestinnän maisteriohjelma (varajäsen)
European and Nordic Studies (jäsen ja varajäsen)

Ylioppilaskunnan hallitukselle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää viimeistään maanantaihin 13.6.2016 kello 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo(at)hyy.fi. Hakemuksen maksimipituus on 2000 merkkiä ilman välilyöntejä ja hakemuksesta tulee ilmetä selkeästi tehtävän kannalta oleellinen kokemus, motivaatio ja käytettävyys, nykyinen pääaine, minkä ohjelman johtoryhmään hakee ja onko käytettävissä varsinaiseksi vai varajäseneksi vai molemmiksi.

Ylioppilaskunta katsoo eduksi aiemman kokemuksen hallinnon opiskelijaedustajana, opintovastaavana tai opiskelijaedustajana erilaisissa opetuksenkehittämistyöryhmissä toimimisesta, sekä yhteyden tiedekunta- tai ainejärjestöön. Ylioppilaskunta toivoo hakijoiksi eri sukupuolten edustajia. Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Anne Rautanen, anne.rautanen(at)hyy.fi, puh. +358 505438458.