Hae tuutoriksi vuodelle 2019!

21.01.2019

Oletko yhteistyökykyinen, aktiivinen ja vastuuntuntoinen opiskelija ja kiinnostunut saamaan kokemusta ryhmänohjaajana? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja kansainvälistyä kotiyliopistossasi? Oletko kiinnostunut uusien opiskelijoiden auttamisesta opintojen alkuun?

Tuutorina sinulla on tärkeä rooli uusien opiskelijoiden vastaanottamisessa ja heidän sitouttamisessaan yliopistoyhteisöön ja opintoihin. Tuutorina toimit ryhmänohjaajana ja olet osa yliopiston ohjausjärjestelmää yliopiston henkilökunnan kanssa. Tuutoroinnista maksetaan pienimuotoinen palkkio. Ensimmäistä kertaa tuutorina toimiessasi saat myös opintopisteitä koulutuksesta.

Tuutoreiksi haetaan innostuneita, vastuullisia ja toimeliaita opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita ryhmänjohtamisesta. Tuutorina tunnet jo talon tavat, mutta kaikkea sinun ei toki tarvitse etukäteen osata ja tietää, vaan tiedekunnat kouluttavat kaikki tuutorit työhönsä.

Tuutorihaku elokuussa 2019 tapahtuvaan tuutorointiin päättyy 12.2.2019 klo 15. Voit hakea tuutoriksi Aava-järjestelmän kautta.

Tuutoriseikkailu 2019

HYY ja Opiskelijaneuvonta järjestävät yhdessä tuutorikoulutuksen kaikille tuutoreille. Koulutus toteutetaan Tuutoriseikkailun muodossa torstaina 4.4.2019 iltapäivällä keskustakampuksen alueella. Seikkailun kesto on 3 tuntia ja se ajoittuu klo 13-19 välille. Varaathan siis ajan kalenteriisi koulutusta varten!

Tilaisuus on pakollinen kaikille tuutoreille.

Tuutoriseikkailussa oppimiasi taitoja ja tietoja voit hyödyntää syksyllä kun opastat fukseja opiskelijaelämän ihmeellisyyksiin!

Lue lisää täältä!