Haetaan toimijoita syksyn tarranjakopisteisiin!

13.06.2018

Syksyllä HYY järjestää perinteisesti yhdessä yliopiston kanssa erilliset tarranjakopisteet. Tarranjakopisteiltä HYYn jäsenet voivat noutaa lukuvuositarran ja kalenterin.

Työ on välillä hyvin hektistä ja vaatii Oodi-järjestelmän käyttöä ja tarkkuutta siinä. Tehtävässä pärjää, jos on huolellinen, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tarranjakopisteet sijaitsevat Kaisa-kirjastossa, Meilahdessa, Kumpulassa ja Viikissä.

Työ kestää paikasta riippuen 6.8.–14.9. tai 24.8.–14.9. ja työvuorot vaihtelevat päivän mukaan, ollen keskimäärin n. 5 tuntia päivässä. Työstä maksetaan 9 euroa tunnilta ja koko palkka maksetaan työrupeaman jälkeen tuntilistojen mukaan.

Työn koulutustilaisuudet pidetään elokuussa to 2.8. klo 9.00 ylioppilaskunnalla ja pe 3.8. klo 9.00 yliopiston tiloissa. Koulutustilaisuudet ovat erillisiä ja molempiin on osallistuttava. Näissä koulutuksissa käydään läpi yleisiä ohjeita, Oodin toimintaa ja muita työhön vaikuttavia seikkoja. Myös koulutusajalta maksetaan palkkaa.

Edellytämme, että olet valmis sitoutumaan työhön koko vaaditun ajan ja että sinulla on voimassaoleva yliopiston käyttäjätunnus. Jos kiinnostuit, laita lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen merja.viitasalo@hyy.fi. Kannattaa toimia ripeästi, sillä paikat täytetään mahdollisimman nopeasti!