Huhtikuun tarjous HYYn jäsenille: RED Kansallisteatterissa erikoishintaan 10 €

10.04.2015

(Kuva: Kansallisteatteri)

New York, 1958, taidemaalari Mark Rothkon ateljee. Suuri maalaus.
”Mitä sä näet?”, kysyy vanheneva taiteilija juuri palkkaamaltaan nuorelta assistentilta.
”Punasta”, vastaa assistentti Ken, maalari hänkin.

Mutta mitä on punainen? Rothko ja hänen assistenttinsa, epäonnistunut isähahmo ja orpopoika, ajautuvat nopeasti törmäyskurssille.
Omanarvontuntoisen mestarin ja kapinallisen assistentin kohtaamisessa sukupolvet ja aatteet taistelevat 1900-luvun suuren kulttuurinmurroksen kynnyksellä.

Näytelmä puhuu vastustamattoman kiinnostavasti taiteen olemuksesta ja merkityksestä, viihteen ja vakavan rajanvedosta, menneen kunnioittamisesta.
Katsojan se herkistää taiteen kysymysten äärelle tuoreella ja intensiivisellä tavalla.

Rooleissa: Seppo Pääkkönen, Olavi Uusivirta

HYYn jäsenille tarjous seuraaviin näytöksiin vain 10 € / lippu:

La 11.4. klo 19
Pe 17.4. klo 19
Ma 20.4. klo 19
Pe 24.4. klo 19
Ma 27.4. klo 19

Esitykset Omapohjassa, kesto 1 h 45 min, ei väliaikaa.

Lippujen määrää ei ole rajoitettu. Lippujen varaus p. 010 7331 331, mainitse koodi ”HYY". Liput lunastetaan Kansallisteatterin lippumyymälästä, ja HYYn jäsenyyden todistava opiskelijakortti on oltava mukana.

Lisätietoja esityksestä: http://www.kansallisteatteri.fi/esitykset/red/