Hyvät opettajat esiin: Ehdota Magister Bonus -palkinnon saajaa

24.10.2013

Tunnetko aivan mahtavan opettajan tai loistavan luennoitsijan? Innostaako hän mukaansatempaavilla esitelmillään ja rakentavalla palautteellaan?

Ehdota tätä helmeä HYYn Hyvä Opettaja – Magister Bonus -palkinnonsaajaksi. Palkitun henkilön tulee olla Helsingin yliopiston opetustehtävissä. Ehdotuksia saa tehdä kuka tahansa yliopistoyhteisön jäsen tai jäsenjärjestö. Lisätietoa hakemuksen tekemisestä ja palkintokriteereistä täällä.

Ehdotusten perusteluineen tulee olla HYYssä maanantaina 4.11.2013 klo 12 mennessä osoitteessa HYY/Hallitus, Mannerheimintie 5 A, 2. krs, 00100 HELSINKI tai sähköisesti osoitteeseen kirjaamo(at)hyy.fi.

Lisätiedot: hallituksen jäsen Pirre Seppänen puh. 050 543 9611 (pirre.seppanen(at)hyy.fi).