HYY etsii esteettömyystuutoreita

16.03.2016

Ylioppilaskunta  etsii neljää ESTEETTÖMYYSTUUTORIA toimimaan Helsingin yliopiston eri kampuksilla keskustassa, Kumpulassa, Viikissä ja Meilahdessa.

Esteettömyystuutorointi aloitettiin pilottikokeiluna syksyllä 2015 ja hyväksi todettua konseptia halutaan nyt laajentaa. HYY hakee kullekin kampukselle ensisijaisesti kampuksella itse opiskelevaa henkilöä, jolla on kokemusta kyseisen kampuksen esteettömyystilanteesta ja mahdollisista esteellisyysongelmista. Esteettömyystuutoreiden odotetaan muun muassa avustavan opiskelijoita ja opiskelijajärjestöjä esteettömyysongelmissa ja tarjoamaan vastauksia kiperiinkin kysymyksiin. Valituille tuutoreille maksetaan tehtävästä 100€ palkkio.

HYYn hallituksen tuutorointivastaava Antti Pollarille osoitetut vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa osoitteella Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, Mannerheimintie 5 A, 2. kerros, 00100 Helsinki tai sähköisesti osoitteeseen hallinto@hyy.fi viimeistään 30.4.2016 klo 12.00. Mainitse hakemuksessasi, minkä kampuksen esteettömyystuutoriksi haet.

Lisätietoja tehtävästä antaa HYYn hallituksen jäsen Antti Pollari, puhelin 050 543 9611, sähköposti antti.pollari@hyy.fi.