HYY etsii jäseniä valiokuntien kehittämistyöryhmä VALIOJOUKKOON

11.02.2014

Onko HYYn valiokuntatoiminnassa mielestäsi jotain parannettavaa? Pitäisikö ylioppilaskunnan päästä lähemmäksi jäsenistöään? Jos vastasit kyllä, kaipaamme JUURI SINUA!
Etsimme entisiä ja nykyisiä ylioppilaskunta-aktiiveja osallistumaan valiokuntatoiminnan kehittämistyöryhmään - VALIOJOUKKOON. Työryhmä selvittää HYYn omia käytänteitä ja ylioppilaskuntien tapoja järjestää vapaaehtoistoimintaa. Työn on määrä tuottaa konkreettisia ehdotuksia vapaaehtoistoiminnan kehittämiseksi ylioppilaskunnassamme. Toivomme mukaan mahdollisimman paljon osallistujia eri valiokuntataustoista.

Työryhmä kokoontuu keväällä ja saattaa työnsä päätökseen kesään mennessä. Työryhmä työskentelee suomeksi. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 19.2. klo 17.00 kokoushuone Sparressa (Mannerheimintie 5A, 2krs., tila on valitettavasti esteellinen). Työryhmää johtaa pitkän linjan valiokuntatoimija FT Tuomas Pernu.
Ilmoittaudu mukaan 18.2. mennessä oheisen linkin kautta.

Lämpimästi tervetuloa!
Lisätietoja antavat HYYn hallituksen varapuheenjohtaja Iiris Niinikoski (iiris.niinikoski (at) hyy.fi, 050 595 0328) ja VALIOJOUKON puheenjohtaja Tuomas Pernu (tuomas.pernu (at) helsinki.fi,
044 291 3545)