HYY etsii viestintäasiantuntijaa

08.09.2017

HYY etsii joukkoonsa viestintäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 3.10. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä on paikka uudelle viestintäasiantuntijalle. Uusi asiantuntijamme syttyy yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, kohderyhmien kohauttamisesta ja työyhteisönsä sparrauksesta. Hän siivilöi toiminnastamme 27 000 jäsentämme, mediaa, päättäjiä tai sidosryhmiä kiinnostavat asiat – ja kertoo ne kiinnostavasti ja oikeissa kanavissa.

Viestintäasiantuntija vastaa HYYn monipuolisesta viestinnästä ja tukee koko organisaation vaikuttamistyötä. Palvelumme, tapahtumamme ja edunvalvontatyömme kaipaavat kaikki omaa otettaan viestintään, ja asiantuntijana taidat oikeiden sisältöjen, sävyjen ja kanavien valinnan. Viestintäasiantuntija kehittää ja hallitsee HYYn sosiaalisia medioita ja verkkosivuja, kirjoittaa tiedotteet, ideoi ja editoi kannanottoja ja lausuntoja sekä tuottaa julkaisuja ideoista painoon asti. Hän pitää luontevasti ja johdonmukaisesti yhteyttä mediaan ja sidosryhmiin. Työyhteisölle viestintäasiantuntija on sisäinen sparraaja, kouluttaja ja päivittäinen konsultti.

Me olemme:

Ylioppilaskunta, joka palvelee noin 27 000 Helsingin yliopiston opiskelijaa
Tehokas, aktiivinen ja innostava työyhteisö, johon kuuluu mm. 8 asiantuntijaa ja 12 hallituksen jäsentä, jotka ovat opiskelijoita

Sinulta odotamme:

Kokemusta viestintätyöstä ja sosiaalisen median käytöstä tavoitteelliseen viestintään
Erityisesti intoa strategiseen viestintään ja brändin hallintaan
Hyviä viestintätaitoja, etenkin sisällöntuotannon ja sosiaalisen median hallintaa
Luontevaa suullista ja virheetöntä kirjallista suomen kielen taitoa – hyvä kielitaito englanniksi ja ruotsiksi lasketaan eduksi
Hyviä projektinhallintataitoja sekä kokemusta julkaisujen tuottamisesta ja toimittamisesta
Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
Paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
Korkeakouluopintoja

Meiltä saat:

Ylioppilaskuntien TES:n (2 270, 85 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen sekä lounasedun
Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet
Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
Rennon ja hauskan työyhteisön

Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakukirjeesi, jossa kerrot, mikä tekee sinusta hyvän viestijän ja miksi olisit juuri etsimämme asiantuntija. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla "Viestintäasiantuntija".

Haku päättyy torstaina 21.9. klo 12.00. Haastattelut pidetään ensisijaisesti 27.9 ja mahdollisuuksien mukaan 26.9. Valinta tehdään perjantaihin 29.9. mennessä.

Lisätietoja antavat pääsihteeri Jannica Aalto (0400 816 426) ja hallituksen puheenjohtaja Laura Luoto (050 543 9610).

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.