HYY hakee ehdokasta SSI:n hallitukseen vuodelle 2018

13.04.2018

HYY hakee ehdokasta kaudelle 26.04.2018–31.12.2018 Svenska Studerandes Intresseföreningenin eli SSI:n hallitukseen. SSI on ruotsinkielisten opiskelijoiden kattojärjestö, joka julkaisee Studentbladet-lehteä ja järjestää yhteistapahtumia ruotsinkielisille sekä kaksikielisille opiskelijoille. SSI:n jäsenyhteisöjä ovat HYYn lisäksi Aalto Yliopiston Ylioppilaskunta AYY, Arcada studerandekår ASK, Teknologföreningen sekä HYYn piirissä toimivat ruotsinkieliset osakunnat Nylands Nation, Östra Finlands Nation, Åbo Nation ja Vasa Nation.

SSIn hallitusta täydennetään yhdistyksen kevätkokouksessa 26.04.2018. Jäsenyhteisöt asettavat omat ehdokkaansa hallitukseen, ja yhdestä jäsenyhteisöstä voi olla maksimissaan kaksi henkilöä hallituksessa. Yhdistykselle haetaan nyt varapuheenjohtajaa, tapahtumavastaavaa ja tiedottajaa.

Hakijoiden tulee toimittaa vapaamuotoinen hakemuksensa HYYn kirjaamoon (kirjaamo@hyy.fi) 23.04.2018 klo 12.00 mennessä. HYY katsoo haussa eduksi sujuvan ruotsin kielen taidon, HYYn ruotsinkielisen toimijakentän tuntemuksen ja aiemman kokemuksen hallitustyöskentelystä. HYYn edustajjien edellytetään pitävän tiivistä yhteyttä HYYn hallitukseen SSI:tä koskevissa asioissa. Valinnassa painotetaan yllämainittuja, joten tuothan ne esiin hakemuksessasi.

HYYn hallitus käsittelee hakemukset kokouksessaan 26.04.2018 10:30, minkä jälkeen hakijoille välittömästi ilmoitetaan valinnan tuloksesta. HYYn ehdokkaaksi hakevien toivotaan pääsevän paikalle SSI:n kevätkokoukseen 26.04., jolloin hallitusta täydennetään.  Varaathan mahdollisuuksien puitteissa päivämäärän kalenteristasi, jos haet hallitukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa HYYn ja SSIn hallituksen jäsen Sebastian Österman (sebastian.osterman@hyy.fi).