HYY hakee järjestöasiantuntijaa

01.03.2018

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 26 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

HYY etsii joukkoonsa uutta järjestöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 19.3. tai sopimuksen mukaan.

Haluaisitko tehdä töitä opiskelijoiden omaehtoisen toiminnan mahdollistamiseksi? Onko koulutusten ja tapahtumien järjestäminen sinun juttusi? Tunnetko opiskelijajärjestötoiminnan, yhdistyslain ja hyvän hallinnon periaatteet kuin omat taskusi? Haluaisitko kehittää HYYn järjestöpalveluja vielä paremmiksi? Oletko lisäksi kiinnostunut opiskelijatilojen kehittämisestä, sinulla on kokemusta rekisterien ylläpidosta sekä osaat viestiä tehokkaasti? Jos vastauksesi yhteen tai useampaan kysymykseen on kyllä, me haluamme sinut.

Tehtäviisi järjestöasiantuntijana kuuluu mm. HYYn piirissä toimiville järjestöille suunnattavan koulutuksen, neuvonnan ja tiedottamisen suunnittelu ja toteuttaminen sekä järjestöpalveluiden ja -avustusten koordinointi ja kehittäminen. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu ylioppilaskunnan järjestötietokantojen ylläpitäminen ja järjestöavustusjakojen koordinointi. Asiantuntija toimii järjestöasioissa esittelijänä myös HYYn talousjohtokunnalle ja huolehtii osaltaan järjestöjen tila-asioiden hoitamisesta HYYssä.

Me olemme:

Ylioppilaskunta, jonka piiriin kuuluu noin 250 opiskelijajärjestöä. Osa järjestöistä on englannin- ja osa ruotsinkielisiä.
Muun muassa 8 asiantuntijasta ja 12 hallituksen jäsenestä rakentuva innokas työyhteisö, jossa hommat hoidetaan yhdessä asiantuntevasti ja rennolla otteella

Sinulta odotamme:

Opiskelijajärjestöjen ja -kulttuurin tuntemusta
Kokemusta yhdistysten talouskysymyksistä ja hallinnosta
Hyviä IT-taitoja
Paineensietokykyä
Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
Hyvää suomen kielen taitoa
Hyvää englannin kielen taitoa
Korkeakouluopintoja
Kokemusta tapahtumien tai koulutusten järjestämisestä
Kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia sekä omaksua uusia asioita

Meiltä saat:

Mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
Ylioppilaskuntien TES:n (2 270, 85 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen
Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet
Mahtavat työkaverit

Haku päättyy sunnuntaina 11.3. klo 23.59. Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemus osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla "Asiantuntija". Haastattelut pidetään 13.3. aikavälillä 12-17. Valinta tehdään hallituksen kokouksessa torstaina 15.3.

Lisätietoja antavat pääsihteeri Aaro Riitakorpi (0400 816 426), aaro.riitakorpi@hyy.fi sekä järjestöasiantuntija Emi Maeda (050 537 3798), emi.maeda@hyy.fi

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.