HYY hakee koulutuspoliittista asiantuntijaa

12.10.2017

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 27 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

HYY etsii joukkoonsa uutta koulutuspoliittista asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 6.11. tai sopimuksen mukaan.

Sytytkö koulutuspolitiikasta, erityisesti korkeakoulupolitiikasta? Hyvä, sillä niin mekin sytymme. Etkö tiedä mitään parempaa kuin opiskelijan etujen valvominen? Haaveiletko urasta, jossa pääsee suoraan vaikuttamaan opiskelijan elämään? Jos vastauksesi on kyllä ja puhut sujuvaa korkeakoulupolitiikkaa, osaat kertoa asiat yleistajuisesti, innostut opiskelijaedustajien tukemisesta Helsingin yliopistolla sekä seuraat silmä kovana korkeakoulupolitiikan muutoksia, me haluamme sinut.

Työssäsi muun muassa vastaat hallinnon opiskelijaedustajien valinnoista ja motivoit ja koulutat heidät työhönsä, sekä viestit heidän kanssaan aktiivisesti. Lisäksi vastaat oman alasi asioiden esittelystä HYYn hallitukselle. Tehtäviisi kuuluu myös koulutuspoliittisista asioista viestiminen niin toimiston sisällä kuin ulkoisesti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Vastuullasi ovat myös opiskelijan oikeusturvaan liittyvät kysymykset. Korkeakoulupoliittisen intosi lisäksi sovit rentoon ja taitavaan työyhteisöömme.

Me olemme:

Ylioppilaskunta, johon kuuluu noin 27 000 jäsentä
Tehokas, aktiivinen ja intohimoinen edunvalvoja
Muun muassa 8 asiantuntijasta ja 12 hallituksen jäsenestä rakentuva innokas ja nuorekas työyhteisö, jossa hommat hoidetaan yhdessä asiantuntevasti ja rennolla otteella

Sinulta odotamme:

Perustietämystä korkeakoulupolitiikasta ja sen tämänhetkisistä trendeistä
Ymmärrystä korkeakouluhallinnosta
Tarkkaa työotetta, kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia
Itsenäistä otetta, tiimityö- ja ongelmanratkaisutaitoja
Viestinnällisiä taitoja
Korkeakouluopintoja
Halua kehittyä koulutuspolitiikan osaajana

Meiltä saat:

Mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
Ylioppilaskuntien TES:n (2 270, 85 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen
Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
Mahtavat työkaverit

Haku päättyy torstaina 26.10. klo 12.00. Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla "Asiantuntija". Haastattelut pidetään maanantaina 30.10. tai tiistaina 31.10. Valinta tehdään hallituksen kokouksessa torstaina 2.11. Lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Laura Luoto (050 543 9610) ja koulutuspoliittinen asiantuntija Aaro Riitakorpi (050 543 8460), sähköpostit etunimi.sukunimi@hyy.fi.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.