HYY hakee osa-aikaista kehitysyhteistyökoordinaattoria

07.09.2012

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on noin 28 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen etu- ja palveluorganisaationa.

Koordinaattorin pääasiallisena tehtävänä on kehitysyhteistyövaliokunnan ja kahden kehitysyhteistyöhankkeen toiminnan tukeminen ja taloushallinto. Hankkeiden hallinnointi sisältää mm. hankkeiden suunnittelun, budjetoinnin, seurannan, vapaaehtoistyön koordinoinnin, säännöllistä yhteydenpitoa kohdemaihin sekä rahoituksen haun ja raportoinnin ulkoministeriölle. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työaika on keskimäärin 15 tuntia viikossa.

Tehtävään valittavalla edellytetään valmiutta oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn.  Lisäksi edellytämme hakijalta yliopisto-opintoja, kehitysyhteistyötoiminnan vankkaa tuntemusta sekä erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito katsotaan tehtävän hoitamisen kannalta eduksi.

Kehitysyhteistyökoordinaattorilta toivotaan kehitysyhteistyön hankehallinnon työkalujen tuntemusta sekä kokemusta kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnoinnista. Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa sekä joustavuutta työajoissa.

HYY tarjoaa työntekijälle nuorekkaan työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan. Toimesta maksetaan ylioppilaskunnan palkkausjärjestelmän mukaista palkkaa (824€/kk) mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen. Tehtävä alkaa 8.10.2012 tai sopimuksen mukaan.

HYYn hallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa HYYn keskustoimistoon (Uusi ylioppilastalo, Mannerheimintie 5 A, 2. krs, 00100 Helsinki) tai sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@hyy.fi viimeistään tiistaina 25.9. klo 12.00. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pidetään 1.10.

Lisätietoja: pääsihteeri Katri Korolainen-Virkajärvi (p. 0400 816 426, paasihteeri@hyy.fi) sekä hallituksen jäsen Niilo Toivonen (p. 050 595 0318, niilo.toivonen@hyy.fi)