HYY hakee vaalikoordinaattoria

18.01.2019

Palatko halusta vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan? Ovatko opiskelijoiden ja nuorten asiat lähellä sydäntäsi? Oletko kiinnostunut politiikasta ja kenties jo kokenut vaikuttaja? Kykenetkö hallitsemaan projekteja ja työskentelemään itsenäisesti ja määrätietoisesti? Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, saattaisit olla etsimämme henkilö. Haemme nyt

VAALIKOORDINAATTORIA

tukemaan ylioppilaskunnan vaalivaikuttamista. Etsimämme henkilön tärkein tehtävä on koordinoida HYYn vaalivaikuttamisen käytännön töitä eduskuntavaaleihin liittyen. Työssä pääset organisoimaan vaikuttamistyötä, tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, ottamaan yhteyttä ehdokkaisiin ja päättäjiin sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan viestintää. Työ on määräaikainen 30.4.2019 saakka. Työaika on 30 h viikossa, ellei toisin erikseen sovita.

Odotamme sinulta

·         projektinhallintataitoja: suunnittelu, aikatauluttaminen, itsesi johtaminen, menestyksekäs projektin edistäminen, lopputoimet ja raportointi jne.

·         kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös ryhmässä toimimista ja toisten motivoimiseen ja innostamiseen

·         viestintätaitoja

·         järjestelmällistä työotetta

Eduksi katsomme lisäksi

·         hyvän ruotsin ja englannin kielitaidon

·         opiskelijaliikkeen tuntemuksen

·         Suomen poliittisen kentän tuntemisen ja kiinnostuksen politiikkaa kohtaan

Me olemme

Ylioppilaskunta, joka palvelee noin 27 000 Helsingin yliopiston opiskelijaa.

Kannustava ja innostava työyhteisö, johon kuuluu mm. 8 asiantuntijaa ja 12 opiskelijasta koostuva hallitus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään vaalikampanjaa Suomen suurimpaan ylioppilaskuntaan, yhteistyössä muun opiskelijaliikkeen kanssa. HYYssä pääset oppimaan uutta, kehittämään itseäsi sekä käyttämään monipuolisesti osaamistasi HYY:n asiantuntijoista ja hallituksesta koostuvan vaalitiimin osana. Lisäksi tarjoamme sinulle ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen ja hyvät työsuhteen edut. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit tarjolla olevasta työmahdollisuudesta!

Voit hakea vaalikoordinaattorin työtä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina osoitteeseen hallinto@hyy.fi viimeistään 28.1.2019. Paikka voidaan täyttää jo aiemmin, jos sopiva hakija löytyy – ole siis nopea!  Toivomme, että valituksi tuleva voisi aloittaa työssä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Aaro Riitakorpi (040 0816 426).

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Tehtävään sovelletaan koeaikaa, joka on pituudeltaan korkeintaan puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta.