HYY hakee viestintäharjoittelijaa

29.08.2018

HYY etsii viestintäharjoittelijaa osaksi HYYn viestintätiimiä toteuttamaan ylioppilaskunnan loppuvuoden viestintää. Viestintäharjoittelijanamme saat näkymän vaikuttajaviestintään, opiskelijapolitiikkaan ja edunvalvontaan.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu ylioppilaskunnan arkiviestinnän tehtäviä, kuten sosiaalisen median päivittämistä- ja koordinointia, tekstien editointia, mediaseurantaa ja jäsentiedotteen kokoamista sekä muita tehtäviä. Harjoittelija työskentelee tiiviisti HYYn viestintäasiantuntijan, AD:n ja ylioppilaskunnan hallituksen viestinnästä vastaavien jäsenten kanssa.

Sinulta odotamme:
Soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi viestinnästä tai journalismista.
Erinomaista suomen kielen taitoa. Hyvä ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksi.
Valmiutta omaksua uusia kokonaisuuksia ja hallita niitä.
Rohkeaa ja innovatiivista asennetta.
Hyviä tiimityöskentelytaitoja.
Kokemusta sosiaalisen median sisällöntuotannosta.
Kokemusta valokuvaamisesta ja/tai graafista osaamista.

Me olemme:
Ylioppilaskunta, joka palvelee noin 27 000 Helsingin yliopiston opiskelijaa.
Kannustava ja innostava työyhteisö, johon kuuluu mm. 8 asiantuntijaa ja 12 opiskelijasta koostuva hallitus.

Meiltä saat:
Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet.
Rennon ja hauskan työyhteisön.
Kokemusta vastuullisesta ja itsenäisestä tehtävien hoidosta.
Kokemusta edunvalvontaorganisaation viestinnästä.

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta, 17.9. alkaen tai sopimuksen mukaan. Työpaikkana on HYYn keskustoimisto. Harjoittelu on palkallinen. Työaika on 30 h viikossa ja palkka on 1308 e / kk.

Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sopisit osaksi viestintätiimiämme ja mikä tekee sinusta erinomaisen viestijän. Liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla ‘’Viestintäharjoittelija’’. Haku päättyy 5.9.2018 klo 12. Haastattelut pidetään ensisijaisesti perjantaina 7.9.

Lisätietoja tehtävästä antavat viestintäasiantuntija Ruut Luukkonen (050 5439 609) ja pääsihteeri Aaro Riitakorpi (040 0816 426).

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.