HYY hakee Ylioppilaslehden päätoimittajaa

03.03.2016

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta hakee
PÄÄTOIMITTAJAA YLIOPPILASLEHTEEN
määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2016–31.5.2018.

Päätoimittaja vastaa lehden julkaisemisesta, toimittamisesta ja sisällöstä sekä toimii lehden toimituksen esihenkilönä. Päätoimittaja kokoaa Ylioppilaslehden toimituksen ja vastaa lehden taloudesta Ylioppilaslehden Kustannus Oy:n hallitukselle. Lisäksi päätoimittaja edustaa lehteä ja nuoren sukupolven ääntä useissa julkisissa yhteyksissä.

Vuonna 2016 Ylioppilaslehti kehittää voimakkaasti sähköisiä kanaviaan. Hakijalta edellytetään paitsi kykyä toteuttaa näitä kehittämishankkeita myös kykyä luotsata yli 100-vuotiasta lehteä. Tehtävässä menestyminen edellyttää journalistisen osaamisen lisäksi myös valmiuksia johtamiseen, talousosaamista ja ymmärrystä mainosmyynnistä. Eduksi katsotaan soveltuvat opinnot ja kiinnostus opiskelijamaailmaan.

Ylioppilaskunnan edustajistolle osoitetut hakemukset liitteineen ja juttunäytteineen (max. 5) tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen hallinto@hyy.fi viimeistään maanantaina 21.3. klo 12. Sähköpostiin tulee merkitä otsikoksi ”Hakemus Ylioppilaslehden päätoimittajaksi”. Päätoimittajan palkka on 3550€/kk (sisältäen lounas- ja matkapuhelinedun).

Haastatteluun kutsuttaville tiedotetaan asiasta viikolla 13. Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään maanantaina 11.4. klo 17.00. Haastattelulle tulee varata kalenterista koko ilta. Edustajisto valitsee päätoimittajan kokouksessaan 21.4., jolloin haastateltavilta odotetaan lyhyttä esittelypuheenvuoroa. Kokous alkaa klo 17.

Lisätietoja antavat Ylioppilaslehden päätoimittaja Antti Pikkanen, p. 050 339 3033 ja HYYn hallituksen puheenjohtaja Susanna Jokimies, p. 050 543 9610.