HYY juhlii Helsingin yliopiston metroasemaa 20.1.2015 – tarjolla muun muassa limited edition -haalarimerkki

08.01.2015

Kaisaniemen metroaseman nimi muuttuu tiistaina 20. tammikuuta Helsingin yliopistoksi. Nimenmuutos on ollut myös HYYn pitkäaikainen tavoite! Ylioppilaskunta julistaa tapahtumaa järjestämällä tempauksen metroaseman ylätasanteella klo 9–12.

Tempauksessa muun muassa jaetaan opiskelijoille varta vasten juhlapäivää varten suunniteltua haalarimerkkiä, jota on valmistettu rajoitettu erä. Saavu siis 20. päivä Helsingin yliopiston metroasemalle haalarit ylläsi: tuhat ensimmäistä haalareihin sonnustautunutta saa merkin itselleen!

Aamupäivän aikana on myös mahdollisuus vaikuttaa kaupunkiliikenteeseen. Keräämme isolle kartalle opiskelijoiden ja muiden ohikulkijoiden ehdotuksia, toiveita ja ideoita Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseksi. Ehdotukset viedään eteenpäin Helsingin seudun liikenteelle (HSL).

Juhlapäivässä on mukana lisäksi Avoin yliopisto, joka jakaa tietoa siitä, miten jokainen kaupunkilainen voi nauttia yliopiston tarjonnasta. Lisäherkkuja tarjoaa myös Helsingin kaupungin liikenne (HKL) makeisten ja heijastimien muodossa.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1420817608209342/