HYY kouluttaa: järjestyksenvalvojan peruskurssi helmikuussa

30.01.2015

Haluatko työllistyä kesä- tai viikonlopputöissä turvallisuusalalla tai oletko muuten kiinnostunut järjestyksenvalvonnasta? HYY tarjoaa 32-tuntisen järjestyksenvalvojan peruskurssin todella edulliseen 50 euron hintaan. Kurssi järjestetään yhteistyössä AYY:n kanssa, ja kurssin toteuttaa PR-sec Oy.

Järjestyksenvalvojan peruskurssilla opiskellaan järjestyksenvalvonnan perustaidot. Järjestyksenvalvojakurssin hyväksytysti suorittaneet voivat hakea poliisilta järjestyksenvalvojakorttia ja lupaa toimia järjestyksenvalvojina. Kortti on voimassa viisi vuotta.

Kurssilta saat lisäksi yleistietoa tapahtumista sekä eväitä henkilökohtaisen turvallisuuden ylläpitoon, itsepuolustukseen ja ensiapuun. Helsingissä tarvitaan jatkuvasti koulutettuja järjestyksenvalvojia keikkaluontoisiin töihin mm. konsertteihin ja urheilutapahtumiin.

Kurssi pidetään AYY:n keskustoimistolla osoitteessa Otakaari 11, Otaniemi Espoo.

Kurssin aikataulu:

Pe 13.02 klo 17-22

La 14.02 klo 09-20

Su 15.02 Klo 09-20

Ma 16.02 klo 17-22

HYYn tarjoama kurssi on hinnaltaan noin neljäsosan normaalista, ja tämän vastineeksi osallistujat sitoutuvat toimimaan järjestyksenvalvojina kolmessa HYYn tapahtumassa 2015-2016. Niitä ovat esimerkiksi Avajaiskarnevaalit, Fuksiseikkailu ja ylioppilaiden itsenäisyyspäivän soihtukulkue. Tapahtumista sovitaan tarkemmin kurssin jälkeen.

Kurssille otetaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, toimi siis nopeasti!

Ilmoittautumislinkki: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/57929/lomake.html

Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 8.2., jonka jälkeen ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet ja muita lisätietoja sähköpostitse.