HYY kouluttaa: Järjestyksenvalvojan peruskurssi maaliskuussa!

02.02.2016

Haluatko työllistyä kesä- tai viikonlopputöissä turvallisuusalalla tai oletko muuten kiinnostunut järjestyksenvalvonnasta? HYY tarjoaa 32-tuntisen järjestyksenvalvojan peruskurssin todella edulliseen 50 euron hintaan.

Koulutuksen ja tentin läpäissyt voi hakea kotipaikkansa kihlakunnan poliisilaitokselta järjestyksenvalvojakorttia. Kortti on voimassa enintään viisi vuotta. Kurssilta saat lisäksi yleistietoa tapahtumista sekä eväitä henkilökohtaisen turvallisuuden ylläpitoon, itsepuolustukseen ja ensiapuun. Helsingissä tarvitaan jatkuvasti koulutettuja järjestyksenvalvojia keikkaluontoisiin töihin mm. konsertteihin ja urheilutapahtumiin.

Kurssi järjestetään Otaniemessä seuraavasti:

PE 4.3. klo 17–22
LA 5.3. klo 9–20
SU 6.3. klo 9–20
MA 7.3. klo 17–22

HYYn tarjoama kurssi on hinnaltaan noin neljäsosan normaalista, ja tämän vastineeksi osallistujat sitoutuvat toimimaan järjestyksenvalvojina kolmessa HYYn tapahtumassa 2016–2017, joita ovat esimerkiksi Vappu (1.5.), Avajaiskarnevaalit (29.8.), Fuksiseikkailu (28.9.) ja ylioppilaiden soihtukulkue (6.12.)

Kurssille otetaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, toimi siis nopeasti!

Ilmoittautumislinkki: http://goo.gl/forms/uGwcKiWlQi

Lisätietoja: