HYY muistuttaa opiskelijoiden asunnottomuudesta osallistumalla Asunnottomien yön tapahtumiin 17.10.

17.10.2011

Asunnottomien yö -kansalaisliike järjestää tänään 17.10. valtakunnallisen tempauksen teemalla Asumisen sietämätön vaikeus. Osallistumalla tempaukseen Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) haluaa muistuttaa, että myös pääkaupunkiseudun opiskelijat kärsivät asunnottomuudesta. Tänä syksynä opiskelijoiden asuntotilanne on poikkeuksellisen vaikea. HYYn ja Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan ja Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa järjestämään opiskelijoiden hätämajoitukseen turvautui tänä syksynä noin 50 opiskelijaa. Osa heistä on edelleen ilman asuntoa.

HYY toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi Hakaniemen torille kello viidestä eteenpäin kuuntelemaan puheita vapaassa sanassa, osallistumaan Nuorisoasuntoliiton makuupussimielenilmaukseen ja seuraamaan yön muuta ohjelmaa.