HYY palkitsee vuoden kaksikielisyysteon

07.10.2014

Helsingin yliopisto on virallisesti kaksikielinen yliopisto ja nyt etsimme henkilöä, järjestöä tai muuta tahoa joka erityisesti on edistänyt yliopistoyhteisön kaksikielisyyttä. Oletko osallistunut hyvään kaksikieliseen ohjelmaan, saanut hyvää palvelua sekä suomeksi että ruotsiksi tai käynyt hyvän kaksikielisen kurssin? Tai onko jokin muu saanut kaksikielisen arkesi tai juhlasi tuntumaan hieman entistä paremmalta ja tuonut hymyn huulille? Tekeekö oma järjestösi ehkä yhteistyötä ”kielirajan” ylitse?

Palkinnon saajan ei tarvitse millään lailla toimia täydellisesti kahdella kielellä, vaan ylioppilaskunta haluaa palkinnolla kannustaa kehittämään kaksikielistä toimintaa yliopistolla edelleen. Palkinnon saaja julkistetaan HYYn toimistolla 6.11., Ruotsalaisuuden päivänä.

Lähetä ehdotuksesi palkinnon saajaksi ja lyhyt perustelu 31.10. mennessä HYYn hallituksen kaksikielisyysvastaava Mats Ittoselle (mats.ittonen(at)hyy.fi).