HYY palkitsee vuoden kaksikielisyysteon!

02.10.2015

Helsingin yliopisto ja ylioppilaskunta ovat virallisesti kaksikielisiä ja nyt etsimme henkilöä, järjestöä tai muuta tahoa joka erityisesti on edistänyt yliopisto- ja opiskelijayhteisön kaksikielisyyttä. Oletko osallistunut hyvään kaksikieliseen ohjelmaan, saanut hyvää palvelua sekä suomeksi että ruotsiksi tai käynyt hyvän ruotsinkielisen kurssin? Tai onko jokin muu saanutkaksikielisen arkesi tai juhlasi tuntumaan hieman entistä paremmalta ja tuonut hymyn huulille? Tekeekö oma järjestösi ehkä yhteistyötä ”kielirajan” ylitse?

Palkinnon saajan ei tarvitse millään lailla toimia täydellisesti kahdella kielellä, vaan ylioppilaskunta haluaa palkinnolla kannustaa kehittämään kaksikielistä toimintaa yliopistolla edelleen.

Palkinnon saaja julkistetaan HYYn toimistolla 6.11., Ruotsalaisuuden päivänä.

Lähetä ehdotuksesi palkinnon saajaksi ja lyhyt perustelu 30.10. mennessä HYYn hallituksen kaksikielisyysvastaava Pasi Pykälistölle, pasi.pykalisto(at)hyy.fi.