HYY palkitsi Bart Gaensin parhaana kansainvälisenä opettajana

14.11.2012

HYY palkitsi Japanin tutkimuksen dosentti Bart Gaensin vuoden 2012 parhaana kansainvälisenä opettajana. palkinto jaettiin 13.11. rehtorin kansainvälisessä juhlassa. HYY jakaa vuosittain Best International Teacher –palkinnon erinomaiselle kansainväliselle opettajalle. Palkinnon saajaa saavat ehdottaa kaikki opiskelijat

Gaens opettaa nyky-Japanin kulttuuria ja yhteiskuntaa käsitteleviä kursseja maailman tutkimuksen laitoksella. Hän on saanut opiskelijoilta erityisen myönteistä palautetta. Gaensin palkitsemista suositelleet opiskelijat kehuivat hänen monipuolisia opetustapojaan ja sitä, että Gaens on joustava ja helposti lähestyttävä. Hän on myös ollut halukas kehittämään itseään ja suhtautunut myönteisesti saamaansa rakentavaan palautteeseen.

Kiitospuheessaan Bart Gaens kertoi, että hänen tavoitteensa on jo pitkään ollut mahdollisimman hyväksi opettajaksi kehittyminen. Hän on kouluttautunut ja kokeillut erilaisia opetustapoja ja huomannut esimerkiksi kuvamateriaalin ja videoiden käytön hyväksi tavaksi saada opiskelijat kiinnostumaan ja keskustelemaan.

Uutinen Gaensista yliopiston sivuilla

Kuva: HYYn hallituksen jäsen Aino Jones ojensi Gaensille onnittelukukat.