HYY Yhtymän ja Ylioppilaslehden kustannus Oy:n hallitukset valittu

29.03.2016

Ylioppilaskunnan hallitus piti yhtiöiden varsinaiset yhtiökokoukset 17.3. ja valitsi hallituksen jäsenet toimikaudelle 1.4.2016-31.3.2017.

HYY Yhtymän hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mikko Myllys. Hallituksen asiantuntijajäseninä jatkavat Jaakko Hietala, Tarja Pääkkönen sekä Erkka Valkila. Uudeksi asiantuntijajäseneksi on nimitetty Varman varatoimitusjohtaja ja sijoitusjohtaja Reima Rytsölä. Opiskelijajäsenistä hallituksessa jatkaa Risto Karinkanta. Uusiksi opiskelijajäseniksi nimitettiin Antti Kähkönen, Minna Mäkitalo, Aarni Suvitie sekä Elina Tyynelä.

Ylioppilaslehden kustannus Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Daniel Sazonov. Hallituksen jäseninä jatkavat Elina Keckman sekä asiantuntijana Harri Saukkomaa. Uusiksi opiskelijajäseniksi valittiin Iiro Kauma, Anssi Mykkänen sekä Joonas Pulkkinen.

Hallituspaikat jaettiin tänä vuonna uudella hakemusperusteisella mallilla, jossa hakijoiden edustajistoryhmätaustan merkitysarvoa vähennettiin ja keskitettiin enemmän huomiota hakijoiden pätevyyteen.

Lisätietoja antaa HYYn hallituksen jäsen Tarik Ahsanullah, 050 595 0327, tarik.ahsanullah@hyy.fi