HYYlle kaksi uutta projektityöntekijää

24.02.2012

HYY on palkannut kaksi uutta projektityöntekijää kevään ajaksi. Antoisampaan opiskeluun –oppaan päivittäjänä aloitti 20.2. Tuomas Saloniemi ja kehyprojektityöntekijänä aloittaa viikolla 10 Ilona Kalliola.

Tuomas Saloniemi on toiminut aiemmin Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnassa; viime vuoden puheenjohtajana ja sitä ennen useita vuosia erilaisissa luottamushommissa ja nakeissa. Tuomaksen tehtävänä on täydentää ja uudistaa vuonna 2000 julkaistu opaskirja vastamaan nykypäivää. Opaskirjanen on tarkoitus jakaa kaikille HYYn fukseille antamaan tukea opiskelujen aloittamisessa sekä erilaisten oppimistapojen löytämisessä.

Kehyprojektityöntekijänä aloittava Ilona Kalliola on toiminut useita vuosia kehy-valiokunnassa. Lisäksi hän on toiminut muun muassa HYYn kehy-hankekoordinaattorina sekä osallistunut aktiivisesti myös SYL:n kehy-toimintaan. Kalliolan työnä on selvittää ylioppilaskunnan kehitysyhteistyötoiminnan jatkoa. Hän valmistelee selvityksen ja erilaisia toimenpide-ehdotuksia ylioppilaskunnan kehitysyhteistyötoiminnan tulevaisuudesta.  Projektityöntekijän toimenkuvaan kuuluu myös kehitysyhteistyöhankkeiden taloushallinto ja raportointi ulkoministeriölle kevään aikana.

Sekä Saloniemi että Kalliolan työskentelevät HYYssä toukokuun lopulle asti.

Lisätietoja:
Tuomas Saloniemi