HYYn hallitus 2013 valittu – puheenjohtajaksi Lauri Koskentausta

03.12.2012

HYYn edustajisto valitsi kokouksessaan 3.12. ylioppilaskunnalle hallituksen vuodeksi 2013. Hallituksen muodostavat HELP (hammaslääke-, eläinlääke, lääke- ja oikeustieteen opiskelijat sekä kansainvälisten opiskelijoiden Tsemppi ry), Osakunnat, Sitoutumaton vasemmisto, HYYn Vihreät, Oikea suunta ja SNÄf (Svenska Nationer och Ämnesföeningar). Oppositioon jäivät edustajiston suurin ryhmä, ainejärjestöjen HYAL sekä Sosialidemokraattiset opiskelijat.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin oikeustieteen ylioppilas Lauri Koskentausta HELPistä . Koskentausta on toiminut vuonna 2012 HYYn hallituksessa talousjohtokunnan puheenjohtajana.

Muut hallituksen jäsenet ovat valtiotieteiden kandidaatti Elin Andersson (SNÄf), filosofian ylioppilas Verna Castrén (HYYn Vihreät), filosofian ylioppilas Lauramaija Hurme (Osakunnat), luonnontieteiden kandidaatti Elina Mattero (Osakunnat), lääketieteen kandidaatti Nelli Nurminen (HELP), filosofian ylioppilas Tiina Parkkinen (Sitoutumaton vasemmisto), kasvatustieteiden ylioppilas Anna-Maija Riekkinen (Sitoutumaton vasemmisto), farmaseutti Marko Rosenholm, (HYYn Vihreät), valtiotieteiden ylioppilas Pirre Seppänen (Oikea suunta), oikeustieteen ylioppilas Elisa Tuomi (HELP) ja filosofian ylioppilas Elina Tyynelä, fil. yo (Osakunnat).

”Vuonna 2013 meidän tulee kehittää HYYstä yhä keskustelevampaa ylioppilaskuntaa, joka ottaa huomioon koko laajan jäsenistönsä mielipiteet. Haluan ensi vuonna lähteä rakentamaan HYYtä, joka on kokoaan suurempi vaikuttaja koko toimintakentällään”, Koskentausta linjasi.

Uuden hallituksen toimikausi alkaa 1.1.2013 ja kestää kalenterivuoden.