HYYn hallitus 2015 valittu, puheenjohtajaksi Mari Kyllönen

01.12.2014

Tiedote 1.12.2014

HYYn edustajisto valitsi kokouksessaan 1.12. ylioppilaskunnalle hallituksen vuodeksi 2015. Hallituksen muodostavat Sitoutumaton vasemmisto, HYYn Vihreät, Ainejärjestöläisten edustajistoryhmä (HYAL) ja Osakuntalainen edustajistoryhmä. Oppositioon jäivät HELP (hammaslääke-, eläinlääke, lääke- ja oikeustieteen opiskelijat), Edistykselliset, SNÄf (Svenska Nationer och Ämnesföreningar), Sosialidemokraattiset opiskelijat ja Tsemppi.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin historian opiskelija Mari Kyllönen. Kyllönen on toiminut vuonna 2014 HYYn hallituksessa vastuullaan järjestöt ja perheellisten opiskelijoiden asiat.

Muut hallituksen jäsenet ovat maailman politiikan tutkimuksen opiskelija Alviina Alametsä (HYYn Vihreät), poliittisen historian opiskelija Miran Hamidulla (HYAL), latinan kielen ja Rooman kirjallisuuden opiskelija Otso Heiskanen (Osakuntalainen edustajistoryhmä), kasvatuspsykologian opiskelija Susanna Jokimies (HYAL), maailmanpolitiikan tutkimuksen opiskelija Ella Keski-Panula (Osakuntalainen edustajistoryhmä), teologian opiskelija Minna Mäkitalo (HYAL), sosiologian opiskelija Pilvi Nummelin (HYYn Vihreät), viestinnän opiskelija Mimmi Piikkilä (Sitoutumaton vasemmisto), mikrobiologian opiskelija Hanna Piitulainen (HYAL), historian opiskelija Pasi Pykälistö (Osakuntalainen edustajistoryhmä) ja poliittisen historian opiskelija Vihtori Suominen (Sitoutumaton vasemmisto).

- Ylioppilaskunnan tulee olla jäsenistölleen relevantti yhteisö, jonka toimintaan on helppoa ja hauskaa osallistua. HYYn tulee olla myös tehokas ja tavoitteellinen edunvalvoja, joka puolustaa jäsentensä tärkeiksi kokemia asioita niin eduskuntavaaleissa kuin yliopistollakin, Mari Kyllönen sanoo.

Uuden hallituksen toimikausi alkaa 1.1.2015 ja kestää kalenterivuoden.

Lisätietoja:
HYYn hallituksen puheenjohtaja 2015 Mari Kyllönen, 050 595 0324, mari.kyllonen(at)hyy.fi