HYYn hallitus 2016 on valittu

03.12.2015

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsi kokouksessaan 2.12. uuden hallituksen vuodeksi 2016. Hallituksen muodostavat Ainejärjestöläisten edustajistoryhmä HYAL, Edistykselliset, HELP, Opiskelijoiden sosialidemokraattinen yhdistys OSY, Osakuntalainen edustajistoryhmä sekä Svenska Nationer och Ämnesföreningar delegationsgrupp. Oppositiossa vuonna 2016 ovat Sitoutumaton vasemmisto, HYY:n Vihreät sekä Tsemppi.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin kasvatustieteen kandidaatti Susanna Jokimies. Hän edustaa Ainejärjestöläisten edustajistoryhmää. Jokimies on toiminut vuonna 2015 HYYn hallituksessa vastuullaan uudet opiskelijat ja tuutorointi, kansainvälisyys sekä vapaaehtoiset.

Uuden hallituksen toimikausi kestää vuoden ja se alkaa tammikuussa 2016.

– Jotta ylioppilaskunta voi olla jäsenistölleen merkityksellinen yhteisö, sen tulee tuntea jäsenistönsä ja heidän toimintaympäristönsä. Merkityksellisyys ei synny ylhäältä annettuna vaan jäsenten omasta tekemisestä ja vaikutusmahdollisuuksista. Ensi vuonna kokeilemme uusia osallistumisen muotoja sekä tapoja jakaa valtaa ja vaikutusmahdollisuuksia jäsenistölle, Jokimies tiivistää hallituksen päätavoitteen vuodelle 2016.

HYYn hallitus vuonna 2016:
Susanna Jokimies, puheenjohtaja (HYAL), Crista Hämäläinen varapuheenjohtaja (HELP), Aapeli Piesala talousjohtokunnan puheenjohtaja (Osakunnat), Tarik Ahsanullah (Edistykselliset), Noora Eilola (Osakunnat), Timo Jääskeläinen (HYAL), Maria Loima (OSY), Laura Luoto (HYAL), Rasmus Olander (SNÄf), Antti Pollari (Osakunnat), Henna Pursiainen (HYAL), Santeri Velin (HYAL).

Lisätietoja:
Susanna Jokimies, HYYn hallituksen puheenjohtaja 2016