HYYn hallitus vuodelle 2017 on valittu

01.12.2016

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsi kokouksessaan 1.12. uuden hallituksen vuodeksi 2017. Hallituksen muodostavat Ainejärjestöläisten edustajistoryhmä HYAL, Opiskelijoiden sosialidemokraattinen yhdistys OSY, Osakuntalainen edustajistoryhmä, Sitoutumaton vasemmisto ja HYYn Vihreät. Oppositiossa vuonna 2017 ovat Edistykselliset, HELP ja SNÄf.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin valtiotieteen ylioppilas Laura Luoto. Hän edustaa Ainejärjestöläisten edustajistoryhmää HYALia. Luoto on toiminut vuonna 2016 HYYn hallituksessa vastuullaan kansainvälisyys ja koulutuspolitiikka

Uuden hallituksen toimikausi kestää vuoden ja se alkaa tammikuussa 2017.

– "Ensi vuonna meidän on pelattava isosti, jotta opiskelijoiden ei tarvitsisi tyytyä vähempään kuin mikä heille olisi mahdollista. Kaikki muutos lähtee aina ihmisistä, joilla on intohimoa, periksiantamattomuutta ja ideoita.", linjaa tuore puheenjohtaja Laura Luoto.

HYYn hallitus vuonna 2017:

Laura Luoto, puheenjohtaja (HYAL), Ada Saarinen, varapuheenjohtaja (HyVi), Lauri Linna talousjohtokunnan puheenjohtaja (SitVas), Hanna-Maria Häkkilä (Osakunnat), Mikko Kymäläinen (OSY), Joel Lindqvist (SitVas), Elina Nieminen (HYAL), Matias Nurmi (HYAL), Elli Saari (HYAL), Minna Silvennoinen (HyVi), Minna Suorsa (HYAL), Riikka Tähkävuori (HyVi).

Lisätietoja:

Laura Luoto, HYYn hallituksen puheenjohtaja 2017