HYYn hallitus vuodelle 2018 on valittu

04.12.2017

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsi kokouksessaan 4.12. uuden hallituksen vuodeksi 2018. Hallituksen muodostavat Ainejärjestöläisten edustajistoryhmä HYAL, Opiskelijoiden sosialidemokraattinen yhdistys OSY, Osakuntalainen edustajistoryhmä, Sitoutumaton vasemmisto ja HYYn Vihreät. Oppositiossa vuonna 2018 ovat Edistykselliset, Svenska Nationer och Ämnesföreningar SNÄf ja HELP.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin oikeustieteen ylioppilas Lauri Linna. Hän edustaa Sitoutumattoman vasemmiston edustajistoryhmää. Linna on toiminut vuonna 2017 HYYn hallituksessa talousjohtokunnan puheenjohtajana ja vastannut oikeusturvasta, järjestöjen yhdenvertaisuudesta sekä sukukansa-asioista.

"Ylioppilaskunnan 150-juhlavuosi on loistava mahdollisuus tehdä suuria. Meillä on tilaisuus tehdä ylioppilaskunnasta entistä tunnetumpi, läheisempi ja saavutettavampi jäsenilleen. Voimme tehdä ylioppilaskunnasta yhteisön, jonka kaikki voivat tuntea omakseen taustastaan huolimatta ja jolla on voimaa kamppailla oikeudenmukaisemman maailman puolesta", linjaa tuore puheenjohtaja Linna.

HYYn hallitus vuonna 2018:
Lauri Linna, puheenjohtaja (SitVas), Krista Laitila, varapuheenjohtaja (HYAL), Sara Järvinen, talousjohtokunnan puheenjohtaja (HYAL), Amanda Pasanen (HyVi), Aleksanteri Gustafsson (OSY), Titta Hiltunen (SitVas), Jane Kärnä (HYAL), Mathilda Timmer (HYAL), Topias Tolonen (Osakunnat), Laura Wathén (HYAL), Julius Uusinarkaus (SitVas), Sebastian Österman (HyVi).

Uuden hallituksen toimikausi kestää vuoden ja se alkaa tammikuussa 2018.

Vasemmalta oikealle alarivissä Laura Wathén, Jane Kärnä, Topias Tolonen, Julius Uusinarkaus, Aleksanteri Gustafsson ja Mathilda Timmer. Ylärivissä Krista Laitila, Sebastian Österman, Sara Järvinen ja Lauri Linna. Kuvasta puuttuvat Titta Hiltunen ja Amanda Pasanen.

Lisätietoja:
Lauri Linna, HYYn hallituksen puheenjohtaja 2018