HYYn Jyrki Eriksson OLL:n varapuheenjohtajaksi

16.11.2012

HYYn ehdokas Jyrki Eriksson on valittu Opiskelijoiden liikuntaliiton OLL:n varapuheenjohtajaksi. OLL:n puheenjohtajaksi on valittu Teemu Myllärinen Itä-Suomen ylioppilaskunta ISYY:n

Jyrki Eriksson on 25-vuotias teologian opiskelija, joka on vuonna 2012 toiminut HYYn liikuntajaoston puheenjohtajana. Eriksson toimii Helsingin UniSportin yksilö- ja ryhmäliikuntaohjaajana. Tässä tehtävässä hän on tehnyt paljon työtä vähän liikkuvien opiskelijoiden parissa ja saanut kattavan kuvan Suomen johtavan korkeakoululiikuntapalvelun toiminnasta.

"Ohjaajapersoonana haluan olla mukana tekemässä OLL:sta organisaatiota, joka mahdollisimman tehokkaalla tavalla tavoittaisi jäsenjärjestönsä ja niiden vähän liikkuvat opiskelijat", Eriksson sanoo.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan yhteistyö- ja edunvalvontaorganisaatio. OLL valitsi hallituksen vuodeksi 2013 liittokokouksessaan 15.-16.11. Vierumäellä.

Lisätietoa OLL:n sivuilla