HYYn Silva Loikkanen ehdolla OLL:n puheenjohtajaksi ja Jyrki Eriksson hallituksen jäseneksi

12.10.2012

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY on asettanut ehdokkaansa Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) hallitukseen ja liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2013. OLL:n puheenjohtajaksi HYY esittää Silva Loikkasta ja hallituksen jäseneksi Jyrki Erikssonia.

Silva Loikkanen on 25-vuotias venäjän kielen ja kirjallisuuden ja kemian opiskelija. Vuonna 2012 hän on toiminut OLL:n varapuheenjohtajana vastaten liikuntapolitiikasta, jäseneduista ja viestinnästä. HYYssä Loikkanen kartutti vaikuttamisosaamistaan hallituksen jäsenenä vuonna 2011.

"On ollut upeaa saada olla tekemässä OLL:n kansallista edunvalvontaa tänä vuonna ja päästä seuraamaan läheltä eri puolella Suomea tapahtuvaa kehitystä. Liikuntapalvelujen alueellinen yhdenvertaisuus, vähän liikkuvien aktivointi ja OLL:n järjestöllisen rakenteen ja viestinnän kehittäminen ovat edelleen ensi vuonna tärkeitä teemoja", Loikkanen pohtii. "Ennen liittokokousta on käyty paljon keskustelua OLL:n olemassaolosta ja tarkoituksesta, ja keskustelu on nostanut esiin erilaisia tarpeita ja näkökulmia. Haluan vastata nousseisiin huoliin ja tehdä OLL:sta entistä enemmän jokaisen jäsenen tarpeisiin vastaavan."

Jyrki Eriksson on 25-vuotias teologian opiskelija, joka on vuonna 2012 toiminut HYYn liikuntajaoston puheenjohtajana. Eriksson toimii Helsingin UniSportin yksilö- ja ryhmäliikuntaohjaajana. Tässä tehtävässä hän on tehnyt paljon työtä vähän liikkuvien opiskelijoiden parissa ja saanut kattavan kuvan Suomen johtavan korkeakoululiikuntapalvelun toiminnasta.
"Ohjaajapersoonana haluan olla mukana tekemässä OLL:sta organisaatiota, joka mahdollisimman tehokkaalla tavalla tavoittaisi jäsenjärjestönsä ja niiden vähän liikkuvat opiskelijat", Eriksson sanoo.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan yhteistyö- ja edunvalvontaorganisaatio. OLL valitsee hallituksen vuodeksi 2013 liittokokouksessaan 15.-16.11. Vierumäellä.

HYYn pääsihteeri Katri Korolainen-Virkajärvi, paasihteeri(at)hyy.fi, 0400 816 426
HYYn hallituksen puheenjohtaja Jannica Aalto, jannica.aalto(at)hyy.fi, 050 543 9610
HYYn hallituksen varapuheenjohtaja Heikki Luoto, heikki.luoto(at)hyy.fi, 050 595 0328