HYYn Silva Loikkanen OLL:n hallituksen varapuheenjohtajaksi

07.11.2011

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) ehdokas filosofian ylioppilas Silva Loikkanen on valittu Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) hallituksen varapuheenjohtajaksi vuodeksi 2012.

Loikkanen on 24-vuotias venäjän kielen ja kirjallisuuden ja kemian opiskelija. Vuonna 2011 hän on toiminut HYYn hallituksen jäsenenä vastaten muun muassa kaupunkiedunvalvonnasta ja HYY Yhtymään liittyvistä asioista.

Varapuheenjohtajaksi valittu Silva Loikkanen on seurannut OLL:n toimintaa jo pitkään.
”Liikunnan aloittamisen kynnyksen madaltaminen ja alueellinen yhdenvertaisuus liikuntapalveluissa ovat ensi vuoden tärkeitä teemoja”, Loikkanen pohtii.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan yhteistyö- ja edunvalvontaorganisaatio. Se edustaa Suomen yhteensä noin 270 000 korkeakouluopiskelijaa. OLL:n jäsenjärjestöjä ovat muun muassa Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL ja Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto SAMOK. OLL:n tavoitteena on korkeakoulujen liikuntaolosuhteiden ja -kulttuurin vahvistuminen. Vierumäellä 3.-4.11. järjestetyssä liittokokouksessa hyväksyttiin vuoden 2012 toimintasuunnitelma ja valittiin liitolle puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja hallituksen jäsen ensi vuodelle.