HYYn Teemu Palkki OLL:n varapuheenjohtajaksi

14.11.2014

HYY-taustainen Teemu Palkki on valittu Opiskelijoiden liikuntaliiton OLL:n varapuheenjohtajaksi. OLL:n puheenjohtajaksi on valittu Matias Vainio Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnasta (ISYY).

Teemu Palkki on suomen kielen opiskelija, joka on vuonna 2014 toiminut HYYn hallituksessa liikuntavastaavana ja talousjohtokunnan puheenjohtajana. Liikuntavastaavana Palkki on tutustunut läheisesti Opiskelijoiden liikuntaliittoon ja valtakunnalliseen liikuntaedunvalvontaan.

"Haluan antaa viestin ensi kevään eduskuntavaaliehdokkaille ja hallitusneuvottelijoille. Hyvinvoivat opiskelijat opiskelevat sekä nopeammin että paremmin, ja pieni panostus korkeakoululiikuntaan on suuri panostus tulevaisuuteen." Palkki sanoo.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan yhteistyö- ja edunvalvontaorganisaatio. OLL valitsi hallituksen vuodeksi 2015 liittokokouksessaan 13.-14.11. Helsingissä.

Lue lisää täältä.