Ilona Kalliola HYYn kehykoordinaattoriksi

09.10.2012

Ilona Kalliola on valittu HYYn uudeksi kehitysyhteistyökoordinaattorina. HYYn hallitus valitsi Kalliolan tehtävään kokouksessaan 4.10.2012. Hän aloitti työssään 8.10. Osa-aikaisena työskentelevä kehitysyhteistyökoordinaattori  vastaa kehitysyhteistyövaliokunnan sekä kehitysyhteistyöhankkeiden toiminnan tukemisesta ja taloushallinnosta. Koordinaattori työskentelee keskimäärin 15 tuntia viikossa.

27-vuotias Kalliola työskenteli keväällä HYYn kehitysyhteistyön projektityöntekijänä, jolloin hän teki selvityksen ylioppilaskunnan kehitysyhteistyötoiminnan tulevaisuudesta.  Hän on työskennellyt myös muun muassa osastosihteerinä Maahanmuuttovirastossa, HYYssä kehy-hankekoordinaattorina, tehnyt kehitysyhteistyöhankkeen loppuevaluointia SYL:lle. Lisäksi hän on toiminut aktiivisesti sekä HYYn kehitysyhteistyövaliokunnassa että SYL:n kehitysyhteistyöasian neuvottelukunta Kenkkussa.

Koulutukseltaan Kalliola on valtiotieteiden kandidaatti. Hän on opiskellut muun muassa sosiaali- ja kulttuuriantropologiaa, kehitysmaatutkimusta sekä Afrikan tutkimusta.

Lisätietoja:
HYYn hallituksen puheenjohtaja Jannica Aalto