Janne Lardot HYYn koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi

12.10.2012

HYYn hallitus valitsi kokouksessaan 12.10.2012 valtiotieteiden kandidaatti Janne Lardotin ylioppilaskunnan koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi. Koulutuspoliittisena asiantuntijana Lardotin vastuulla ovat korkeakoulupolitiikkaan ja yliopistohallintoon liittyvät asiat, kuten yliopistojen toiminnanohjaus ja rahoitus. Hän vastaa myös hallinnon opiskelijaedustajien valintaan liittyvistä asioista.

Lardot opiskelee yhteiskuntapolitiikkaa Helsingin yliopistossa. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Kannustin Oyn kurssisihteerinä sekä Suomen suurlähetystössä Tukholmassa. Hänellä on myös kokemusta niin yliopiston hallinnossa kuin opiskelijajärjestöissäkin toimimisesta. Hän on toiminut muun muassa opiskelijaedustajana yliopiston kollegiossa ja tiedekuntaneuvostossa sekä valtiotieteellisen tiedekunnan tiedekuntajärjestön Kannunvalajat ry:n puheenjohtajana.

Lardot aloittaa työssään 15.10.2012.

Lisätietoja:
HYYn hallituksen varapuheenjohtaja Heikki Luoto