Jannica Aalto Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan uudeksi pääsihteeriksi

22.04.2015

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) uudeksi pääsihteeriksi on ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa 21.4.2015 valittu luonnontieteiden kandidaatti Jannica Aalto. Aalto aloittaa kolmivuotisen kautensa perehdytysjaksolla 25.5.2015.

Jannica Aalto on 27-vuotias kulttuurimaantieteen pääaineopiskelija ja luonnontieteiden kandidaatti Helsingin yliopistosta. Aallolla on laaja kokemus yliopistohallinnosta, ylioppilasliikkeessä toimimisesta ja HYYn eri luottamustoimista. Hän on muun muassa toiminut HYYn hallituksen puheenjohtajana vuonna 2012, HYYn hallituksen jäsenenä vuonna 2011 sekä Helsingin yliopiston hallituksen jäsenenä vuodesta 2014.

Pääsihteeri johtaa HYYn toimintaa: hän vastaa muun muassa ylioppilaskunnan operatiivisesta toiminnasta ja taloudesta sekä toimii ylioppilaskunnan noin 20 asiantuntijan ja työntekijän esihenkilönä. Lisäksi pääsihteeri kehittää HYYn organisaatiota ja huolehtii yleisestä edunvalvonnasta sekä suhdetoiminnasta.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY on noin 27 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen etu- ja palveluorganisaationa.

Lisätietoja:

Jannica Aalto