Jeena Laitinen HYYn toimistosihteeriksi

11.02.2013

Jeena Laitinen on valittu Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan toimistosihteeriksi. Hänen tehtäviinsä kuuluvat HYYn edustajiston, hallituksen ja talousjohtokunnan asiakirjoista huolehtiminen ja niiden jakelu, toimisto- ja päivittäistarvikkeiden hankkiminen, asiakaspalvelua sekä erilaisia muita toimistotehtäviä.

Restonomi ja media-assistentti Jeena Laitisella on usean vuoden kokemus monipuolisista toimistoalan tehtävistä. Tällä hetkellä 34-vuotias Laitinen työskentelee HYY Yhtymän toimistolla toimitilapalveluassistenttina. Hän siirtyy HYYn toimintaosaston puolelle vanhana työntekijänä 1.3.2013. Perehtymisen uusiin tehtäviinsä Laitinen aloittaa kuitenkin jo tämä kuun puolella.

Jeenan tavoittaa koko ajan sähköpostitse osoitteesta jeena.laitinen(at)hyy.fi ja maaliskuusta lähtien HYYn puhelinnumerosta 050 432 4939.

Lisätietoja:
Talouspäällikkö Merja Viitasalo