Jenna Sorjonen opiskelijaedustajien valintakoordinaattoriksi

14.07.2017

HYY on valinnut HuK Jenna Sorjosen valintakoordinaattoriksi opiskelijaedustajien valintaa varten syksyllä 2017. Jenna on toiminut lukuisissa hallintotehtävissä ja luottamustoimissa niin Helsingin yliopistossa kuin ylioppilaskunnassa sekä toiminut itse opiskelijaedustajana. Jenna on myös ollut HYYn edustajiston jäsen vuodesta 2014.

Valintakoordinaattoria valmistelee ja toteuttaa hallinnon opiskelijaedustajien valintoja Helsingin yliopiston hallinnon eri toimielimiin syksyn 2017 aikana. Opiskelijaedustajia valitaan tiedekuntaneuvostoihin, yliopiston kollegioon ja hallitukseen.
Koordinaattorin ydintehtäviä ovat valintaprosessin ja toimikuntien kokousten hallinnointi, valintojen valmistelu ja hakemusten käsittely sekä valintatoimikuntien sihteerinä toimiminen.

”Opiskelijavaikuttaminen yliopistolla on ollut jo pitkään lähellä sydäntäni, ja siksi on mahtavaa päästä hoitamaan opiskelijaedustajien valintaa syksyllä. Myös uuden valintavan huippuunsa hiominen motivoi vanhaa edunvalvonta-aktiivia. Haluan varmistaa, että valinnat sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla, koska yliopisto tarvitsee motivoituneita opiskelijoita mukaan päätöksentekoon!”

Jenna aloittaa työn 14.8.