Katri Korolainen-Virkajärvi HYYn pääsihteeriksi

30.05.2012

Tiedote 30.5.2012
Vapaa julkaistavaksi

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) edustajisto on valinnut kokouksessaan 30.5.2012 ylioppilaskunnan uudeksi pääsihteeriksi HuK Katri Korolainen-Virkajärven. Hän aloittaa kolmivuotisen kautensa perehdytysjaksolla 4.6.2012.

Katri Korolainen-Virkajärvi on 27-vuotias Suomen ja Pohjoismaiden historian opiskelija, joka on valmistumassa maisteriksi kesäkuussa. Hänellä on laaja kokemus yliopistohallinnosta, ylioppilasliikkeessä toimimisesta ja HYYn eri luottamustoimista. Korolainen-Virkajärvi on toiminut muun muassa SYL:n hallituksen puheenjohtajana 2011, HYYn hallituksen puheenjohtajana 2010 ja Helsingin yliopiston kollegion jäsenenä 2007-2010.

Pääsihteeri on HYYn vastaava toimenhaltija, jonka tehtäviin kuuluu muun muassa vastata ylioppilaskunnan toiminnasta ja toimintataloudesta sekä toimia ylioppilaskunnan noin 20-henkisen oman henkilöstön esimiehenä. Lisäksi pääsihteeri kehittää HYYn organisaatiota ja huolehtii yleisestä edunvalvonnasta sekä suhdetoiminnasta.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on noin 30 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen etu- ja palveluorganisaationa.

Lisätietoja:
Katri Korolainen-Virkajärvi, 050 3447171
HYYn pääsihteeri Katariina Styrman, 0400 816 426

Kuva Katri Korolainen-Virkajärvestä on ladattavissa täällä.