Kehitä kampusta -kilpailu alkaa

15.03.2016

Eikö sopivaa opiskelutilaa löydy? Onko kampus pimeä ja ankea? Etkö koe kuuluvasi yhteisöön? Eikö luennolle ole kiva mennä? Eikö mikään onnistu? Ei hätää! Nyt voit muuttaa tämän kaiken. Keksi ratkaisu kampuksesi suurimpaan viihtyvyys- tai toiminnallisuusongelmaan ja se saatetaan toteuttaa. Ja voit taas jatkaa opintojasi tyytyväisenä.

Kehitä yksin tai yhdessä toteutuskelpoinen idea kampusympäristön parantamiseksi. Parhaat ideat pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Lähetä idean toteutussuunnitelma ja budjetti 15.4. mennessä osoitteeseen crista.hamalainen(at)hyy.fi otsikolla Kehitä kampusta –kilpailu ja jaa se somessa #opiskelijankampus. Suunnitelmassa täytyy tulla esille projektin tavoite, keinot ja aikataulu.

Suunnitelman voi tulla esittelemään arviointiraadille 20.4. ja 22.4. pyritään julkaisemaan päätös palkittavista ideoista. Arviointiraatiin kutsutaan HYYn hallituksen, Tila- ja kiinteistökeskuksen sekä HYYn edustajiston edustaja.

Idea ei saa sisältää rakennusten remonttia tai tukkia rakennusten poistumisteitä kalusteilla, eikä kilpailuun voi esittää asioita, jotka ovat vastoin yliopiston toiminnan tai tilojen käytön pelisääntöjä kuten avainten luovutus, aukioloajat, kahvin vienti luentosaleihin tms. Ylioppilaskunta rahoittaa ideoita noin 500 eurolla per projekti ja sen on hyödytettävä kampusta yhteisönä. Viidensadan euron budjetin lisäksi yliopiston tila- ja kiinteistökeskus tukee hyviä ideoita.

Parhaat ideat pyritään toteuttamaan, mutta pidätämme oikeuden idean jatkojalostamiseen ja kunniamainintojen jakamisen tällä hetkellä toteuttamiskelvottomille ideoille.

Kolme parasta ideaa palkitaan saunaillalla kattosauna Kekkosessa.

MITÄ? Kehitä kampusta –kilpailu
MISSÄ? Helsingin yliopisto, some #opiskelijankampus, facebookissa