Klubiteatteri ja HYY tarjoavat HYYn jäsenille lippuja Klubiteatterin syksyn esityksiin erikoishintaan 5-8 €!

16.09.2015

Klubiteatteri siirtyy syyskaudeksi isompiin tiloihin Uudelle ylioppilastalolle, tunnelmalliseen Virgin Oiliin! Luvassa teatteria, stand-upia, taikuutta ja improa vailla pukukoodeja tai turhaa pönöttämistä Tervetuloa!

Klubiteatteri TUTUSTUMISTARJOUS @ Virgin Oil, Uusi ylioppilastalo
Martti Suosalo: Mielipuolen päiväkirja: 16.9, ovet klo 18, showtime klo 20
Alasti-klubi: Arttu Wiskari: 17.9, ovet klo 18, showtime klo 20

Näihin esityksiin superedulliset tutustumistarjousliput HYYn jäsenille 5 € / kpl (norm. opiskelijahinta 17-22 €). Tarjousliput saatavissa ovelta niin kauan kuin lippuja riittää, HYYn jäsenyyden todistavan opiskelijakortti on oltava mukana!

Klubiteatteri @ Virgin Oil, Uusi ylioppilastalo
Kolina: 8.10 ja 4.11, ovet klo 18, showtime klo 20
Thilia Thalia: 23.9. ja 22.10, ovet klo 18, showtime klo 20

Näihin esityksiin liput HYYn jäsenille 8 € / kpl (norm. opiskelijahinta 12 €). Lippukiintiöt HYYn jäsenille 30 kpl / esitys. Varaukset etukäteen osoitteeseen varaukset@klubiteatteri.fi. Liput maksetaan ovella ja HYYn jäsenyyden todistavan opiskelijakortti on oltava mukana!

Kolina

Lisätietoja Klubiteatterista: http://www.klubiteatteri.fi/

Martti Suosalo: Mielipuolen päiväkirja

”Se toimii, se koskettaa. Samaan aikaan kun ihailee toteuttajien teknistä ja ammatillista osaamista, yrittää hillitä alkuun nauruaan ja sitten nyyhkytystään. Että ei menettäisi mitään. Olisin katsonut koko jutun samalta istumalta uudelleen.” -Saara Markkanen / Kouvolan Sanomat

Martti Suosalon upea bravuuri, nykyaikaan siirretty Gogolin klassikko Mielipuolen päiväkirja palaa syyskaudella Klubiteatteriin. Tule kokemaan yksi maan ylistetyimmistä monologiesityksistä intiimimpänä kuin koskaan.

Alasti-klubi

Alasti -klubi on klubi, jossa musiikin ympäriltä riisutaan kaikki ylimääräinen ja jäljelle jäävät ainoastaan sävel ja sanat. Klubilla etsitään tutuista lauluista uusia puolia ja riemuitaan pienistä yksityiskohdista. Alastomuus on kaunista ja rumaa, pelottavaa ja kiihottavaa, paljasta ja siksi rakastettavaa.

Jokaiseen iltaan sisältyy haastatteluosuus, jossa valaistaan artistin lauluntekohistoriaa, kysellään inspiraatiosta ja keskustellaan laulunteon iloista ja tuskista. Myös yleisölle tarjotaan mahdollisuus esittää artistille kysymyksiä lauluihin liittyen.

Improryhmä Kolina

Suomen suosituin improryhmä saapuu näyttelijä-muusikko Roope Salmisen johdolla Klubiteatteriin, tähtivieraalla höystettynä! Suomen suurimman Impromestari -kilpailun kolmena vuonna peräkkäin (2012–2014) voittanut ryhmä takaa, että naurat - ja jos et, saat rahat takaisin. Kolina tekee improa, joka on aina energistä, hauskaa ja helposti lähestyttävää eikä ketään pakoteta osallistumaan.

Luvassa on pohjoismaiden hauskimmat improbiisit, -kohtaukset ja meininki! Tule katsomaan kun ryhmä yhdessä vieraan ja yleisön kanssa nostaa tunnelman kattoon, nostaa katon irti ja pistelee sen poskeensa kubismi-tyylilajissa nopeutettuna (tai juuri niin kuin yleisö haluaa) - tätä et taatusti ole kokenut aiemmin!

Thilia Thalia

Rakastettu TV-formaatti on tehnyt comebackin! Teatteria, visailua ja musiikkia yhdistävässä Thilia Thalia -show'ssa kaksi joukkuetta laitetaan kilpailemaan keskenään alati hankalammiksi muuttuvissa tehtävissä. Tällä kertaa toisistaan mittaa ottavat Suomen katsotuimmat sarjat ja niiden näyttelijät: Kotikatu ja Salkkarit. Itseoikeutetusti päätuomarina toimii formaatin kehittäjä sekä juontaja Reijo Salminen!

Thilia Thaliaa on kaivattu, ikävöity ja suorastaan vaadittu.

Thilia Thalia