Kymmenes Taidetta meille! –tapahtumapäivä Ateneumissa 15.4

20.02.2015

Opiskelijoille suunnattu Taidetta meille! -tapahtumapäivä järjestetään Ateneumissa kymmenettä kertaa! Tämän kunniaksi haluamme tiedustella teiltä, mitä tai millaista ohjelmaa toivoisitte päivään sisältyvän.

Kaikkien ideoita, toiveita tai ehdotuksia lahjottaneiden kesken arvotaan kolme kuplivaa yllätyspalkintoa maanantaina 2. maaliskuuta.

Aiemmin Taidetta meille! -päivänä on nähty ja koettu mm. näyttelyesittelyitä, croquis-piirtämistä, luentoja, erilaisia työpajaoja kankaanpainannasta lasinalusten valmistamiseen, teemaistajaiset ja taideaiheinen pubivisa.

Tapahtumapäivänä Ateneumiin on opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy koko päivän ajan. Taidetta meille! toteutetaan yhteistyössä Ateneumin, HOK-Elannon, Helsingin Sanomien, HYYn ja Frankin kanssa.

Kerro ideasi, toiveesi tai ehdotuksesi!