Lääkäriopiskelijat tekevät kaksikielistä yhteistyötä

06.11.2013

Suomeksi alla, in English below.

HUS har den stora glädjen att meddela att Lääketieteenkandidaattiseura LKS och Medicinarklubben Thorax har vunnit Studenkårens pris för ärets tvåspråkiga dragd. Föreningarna har ordnat mycket tvåspråkigt program men även jobbat mycket tillsammans vid fakulteten och ordnat tvåspråkiga möten för sina studentrepresentanter. Genom detta samarbete har man inte bara nått en bättre vardag för alla studenter vid fakulteten utan även en bra språkmiljö.

HYYllä on suuri ilo ilmoittaa että Lääketieteen kandidaattiseura LKS och Medicinarklubben Thorax  ovat voittaneet Ylioppilaskunnan vuoden kaksikielinen teko-palkinnon.
Järjestöt ovat tehneet paljon yhteistä kaksikielistä ohjelmaa, sekä työskennelleet yhdessä tiedekunnassa. He ovat myös ja järjestäneet kaksikielisiä kokouksia hallinnon opiskelijaedustajille. Yhteistyön kautta on saatu aikaan kaikille opiskelijoille paremman arjen lisäksi myös hyvä kieli-ilmapiiri tiedekunnassa.

HYY would like to congratulate Lääketieteen kandidaattiseura  LKS och Medicinarklubben Thorax on winning the Student Union's prize of this year´s Bilingual Achievement -award. The organizations have arranged a lot of bilingual programmes and done a lot of work together at the faculty. They have also arranged their student representative meetings bilingually. Through this cooperation they have achieved a better everyday life for all students at the faculty and a better language climate.