Lähes 1900 opiskelijaa kävi Taidetta meille! -tapahtumassa Ateneumissa

29.11.2012

Keskiviikkona 28.11. järjestetty Taidetta meille! -päivä houkutteli Ateneumin taidemuseoon lähes 1900 opiskelijaa. Taidetta meille! -päivä järjestettiin nyt viidettä kertaa.

HYYn, Ateneumin, Lyyran ja Helsingin Sanomien järjestämän tapahtumapäivän aikana opiskelijoilla oli mahdollisuus tutustua 52 sielua -näyttelyyn ja nauttia päivän ohjelmasta ilmaiseksi. Päivän aikana ohjelmassa oli muun muassa luento, työpajoja sekä laulu- ja tanssiesityksiä. Lisäksi opiskelijoille jaettiin ilmaisia välipaloja ja julisteita. Symbolismia esittelevässä 52 sielua -näyttelyssä on esillä muun muassa van Goghin, Monet’n, Gauguinin ja Kandinskyn töitä. Näyttely avautui Ateneumissa 16.11.

Taidetta meille! -päivä oli osa HYYn vuosijuhlaviikkojen tapahtumasarjaa, jossa opiskelijoille tarjotaan kahden viikon ajan ilmaisia tai erittäin edullisia kulttuuritapahtumia, muun muassa elokuvanäytöksiä, elävää musiikkia ja teatteriesityksiä.