Lauri Jurvanen HYYn kaupunki- terveys- ja asumisasioista vastaavan asiantuntijan perhevapaan sijaiseksi

14.06.2013

HYYn hallitus valitsi kokouksessaan 14.6.2013 filosofian ylioppilas Lauri Jurvasen ylioppilaskunnan asiantuntijan perhevapaan sijaiseksi. Jurvasen vastuulla ovat kaupunki-, terveys- ja asumisasiat. Hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa yhteydenpito Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiöön, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiöön, yliopistoon ja pääkaupunkiseudun kuntiin.

Aiemmin Jurvanen on muun muassa työskennellyt sosiaalipoliittisena sihteerinä Suomen ylioppilaskuntien liitossa, sekä toiminut luottamustoimissa Suomen ylioppilaskuntien liiton ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksissa. Hän opiskelee fysiikkaa Itä-Suomen yliopistossa.

Jurvanen aloittaa työssään 5.8.2013.

Lisätietoja:
HYYn hallituksen puheenjohtaja Lauri Koskentausta