Leffaan! HYYn jäsenille Rakkautta & Anarkiaa –liput alennettuun hintaan

05.09.2014

HYY ja rakkautta & Anarkiaa –elokuvafestivaali tarjoavat jälleen HYYn jäsenille leffaliput ja sarjakortit erityishintaan.

Rakkautta & Anarkiaa –elokuvafestivaali järjestetään jo 27. kertaa 18.-28.9.2014. Suomen suurin elokuvafestivaali esittää reilun viikon aikana ajankohtaisia elokuvia Suomesta ja maailmalta. HYY tekee tänäkin vuonna yhteistyötä festivaalin kanssa, ja siksi ylioppilaskunnan jäsenillä on mahdollisuus nauttia elokuvista erityiseen alennushintaan. HYY-sarjan elokuviin liput maksavat vain 4 euroa ja sarjakortinkin HYYn jäsenet saavat vitosen muita halvemmalla. Hyödynnä siis etusi ja käy katsomassa upeita elokuvia!

HYY-sarjakortti 65 € (käy kaikkiin festivaalin elokuviin)
HYY-lippu 4 € (kelpaa vain HYY-elokuviin)
HYY-liput ja -sarjakortit myynnissä vain Bio Rexissä  HYYn opiskelijoille voimassaolevalla opiskelijakortilla. Festivaalin lipunmyynti alkaa 11.9.

HYY-ELOKUVAT (4€/lippu) Bio Rexissä:
Ma 22.9. BIO REX Klo 16.00 We Come as Friends
Ti 23.9. BIO REX klo 16.00 Stations of the Cross